Artiesten Zurrik Live

SOERENDONK – Deze week worden weer een aantal artiesten voorgesteld: Angelique en Tom Renders, Anne Vos en de Toneelgroep KPJ-SOS.

Ik ben Angelique Renders-Geraets, 45 jaar. 

Sinds 2006 woon ik in Soerendonk samen met mijn man Gert-Jan en kinderen Tom en Bob. Het zingen is begonnen in de toen plaatselijke café Narragonia. Daarna heb ik nog gitaarles gehad van Ruud Vonken. Tijdens deze periode heb ik een keer opgetreden in de Borgh een nummer gespeeld en gezongen van Ilse de Lange. De reacties waren allemaal positief. Hoe het is begonnen in Zurrik: Na een avondje tonpraten werd er leuke muziek gedraaid en de microfoon kwam erbij. Voordat ik er erg in had was ik al aan het zingen. Heb lang nagedacht of ik mee wilde doen aan Zurrik Live. Uiteindelijk ben ik toch overstag gegaan. Heb er ook heel veel zin in om samen met mijn zoon Tom een duet te zingen. Tot 10 en 11 mei!!!

Ik ben Tom Renders en ben 12 jaar.

Mijn muziek leraar is Henk van Moorsel dat is degene van wie ik alles leer wat betreft het trombone spelen! In groep 8 kreeg ik de hoofdrol van de Musical. Dat was eigenlijk best spannend het was ook de eerste keer dat ik echt voor groot publiek zong. Maar dat was alleen, nu kan ik er eens lekker met mijn moeder tegen aan gaan met Zurrik live! Ik ben al lid van het ZMG sinds 2016 en van het SMG sinds 2017. Ik ben eigenlijk mijn hele leven al bezig met muziek. In muziek kan ik er een eigen draai aan geven zodat het bijvoorbeeld vrolijk klinkt waar mensen blij van worden. Hopelijk zien wij jullie allemaal op 10 en 11 mei want hoe meer mensen hoe… GEZELLIGER! Tot dan!

Hallo! Ik ben Anne Vos, ik ben 18 jaar en woon in Soerendonk.

Ik ben van huis uit opgegroeid met muziek, mijn beide ouders zijn erg muzikaal. Ook werden mijn zusje Merle, broertje Gijs en ik al van redelijk jongs af aan meegenomen naar het theater. Sinds begin 2010 sta ik ieder jaar ook zelf op de planken met musicalgroep F-act uit Bocholt, waar mijn liefde voor muziek en theater nog verder is versterkt. Negen jaar en vele optredens later, zoweI daar als met jeugdtoneel en de bonte avonden in mijn eigen dorp, doe ik dit nog steeds met veel plezier. Ik heb nog nooit eerder meegedaan aan zoiets als Zurrik Live dus ben heel benieuwd hoe het gaat zijn, maar ik heb er vooral heel veel zin in! Bij een echt Zurriks evenement als Zurrik Live kan natuurlijk Toneelvereniging KPJ-SOS niet ontbreken! Als welkomstcomité van deze twee avonden hopen we u te mogen verwelkomen. Daarnaast zullen we ook tijdens de show goed vertegenwoordigd zijn! De muzikale talenten van onze vereniging zijn met verschillende nummers te bewonderen. We zien u graag op 10 en 11 mei!