Maarheeze effectief naar uitzege

MAARHEEZE – Op bezoek bij de nummer 4 Lierop poogde Maarheeze haar ongeslagen reeks te verlengen naar 5 wedstrijden. Echter een ongelukkige start leverde al direct een 1-0 voorsprong op voor Lierop dankzij Thijs Bekx. Toch liet de ploeg van Richard van de Kerkhof zien dat het vertrouwen op eigen kwaliteiten de laatste weken is gegroeid. Dankzij Rick vd Linden kwam in de 17e minuut de gelijkmaker op het scorebord. Na de rust bleef het balbezit veelal bij de thuisploeg. Echter de Maarheezer aanvallers waren veel gevaarlijker. Dit werd beloond in de 57e minuut (Remy Verhoeven) en de 66e minuut met wederom Rick vd Linden: 1-3.
In de slotfase kwam de spanning terug in de wedstrijd. Een verzilverde strafschop door Hidde Maas zorgde voor de 2-3. En bijna eindigde de wedstrijd nog in een puntendeling. Echter doelman Tom Geurts hield de drie punten voor Maarheeze.

Foto’s Mieke Mulder