Van der Laan & Woe in het theater

VALKENSWAARD – Van der Laan & Woe brengen met Pesetas (reprise) een avond totaalcabaret die bol staat van de grappen, scènes en muzikale acts. Op woensdag 24 april staat dit duo met hun zesde voorstelling in Theater De Hofnar.

Valkenswaard – Wie Niels en Jeroen alleen kent van het satirische tv-programma De Kwis kan maar beter meteen stoppen met lezen en zo snel mogelijk een kaartje kopen. Want Pesetas is een virtuoze reis door de tijd die je alleen gelooft als je erbij bent geweest.

In de media wordt deze voorstelling mooi omschreven. De Theaterkrant zegt het volgende “Pesetas, de nieuwe cabaretvoorstelling van het duo Van der Laan en Woe, is een vernuftig technisch spektakel, dat een perfecte timing en grote concentratie van de uitvoerders vereist. Het zesde programma van het duo leunt heel sterk op de technische snufjes die mogelijk zijn in het theater.” De Volkskrant schrijft: “Van der Laan & Woe zijn oergeestig in show vol fantastische vondsten.” De Telegraaf schrijft: “Met veel flair en muzikaliteit brengen Van der Laan & Woe in ‘Pesetas’ luchtig amusement.”

Kaarten reserveren voor deze voorstelling kan via www.hofnar.nl, aan de kaartverkoopbalie (ma t/m vr 09.30 u – 17.00 u, za 18.30 u – 20.30 u bij voorstellingsavonden of één uur voor aanvang van elke voorstelling) of bel naar (040)2074020.