Musical Kids Budel brengen ‘Club van lelijke Kinderen’!

BUDEL – Een groep kinderen uit Budel en omgeving zijn al een tijdje bezig met het repeteren voor hun nieuwe musical;  ‘De club van lelijke kinderen’.  Nederland heeft een nieuwe leider, Isimo Plump. Hij wil alle lelijke kinderen het land uitzetten omdat nederland mooi moet worden..en blijven. Een grote groep kinderen wordt met de bus afgevoerd naar een gevangenis. Maar Paul Flapoor ontsnapt…Samen met een vriendinnetje gaat hij een plan bedenken om de kids te bevrijden …en om Isimo uit te schakelen. Alle kinderen dansen, acteren en zingen de sterren van de hemel! Mis het niet! De show is geschikt voor groot en klein! De musical is te zien op 25 mei in de Pinnenhof om 15 uur. Kaarten zijn vanaf nu te koop bij Sportivo in Budel!! Of bestel ze via [email protected]