Nieuw: Budels White Gose; heerlijk verfrissend!

BUDEL – De Budelse Brouwerij introduceert een nieuw craftbier: Budels White Gose. “Een toegankelijk en verfrissend bier! Puur genieten onder de zon,” aldus meesterbrouwer Gerard Arts. Budels White Gose is hét zomerbier van 2019. Dit biologische tarwebier is, dankzij haar speciale vergisting, licht zuur van smaak en heeft accenten van citrus en koriander. Een heerlijk fris bier, mooi licht van kleur en een alcoholpercentage van 4,5%.
De Budelse brouwerij is sinds 1870 verankerd in het hart van het Brabantse Budel. Als familiebrouwerij met een lange brouwhistorie presenteert Budels, naast het smaakvolle Budels Pilsener, een waaier aan bijzondere bieren, variërend van seizoensbieren en speciaalbieren tot biologisch en alcoholvrije bieren.
Alle Budelse Bieren worden klimaatneutraal gebrouwen uit natuurzuivere grondstoffen en zacht brouwwater uit eigen bron. Ieder bier heeft haar eigen receptuur, gebrouwen volgens de inzichten en het pure vakmanschap van onze meesterbrouwer Gerard Arts.