Schootitief brengt ‘Bij ons op Schoot!’

BUDEL-SCHOOT – De lente is er, de zon schijnt weer wat vaker en alles krijgt weer wat meer kleur. Onlangs was burgemeester Van Kessel voor een bezoekje in Schoot ter kennismaking waar hij een korte dia presentatie kreeg over Schoot. Daarbij waren ook diverse Schootenaren aanwezig en ook zij komen dan tot de conclusie dat we te vaak vergeten te kijken naar al dat moois om ons heen. De carnaval, de braderie, het 5 jarig bestaan van de huiskamer, de (nieuwe koers) Wereldwijzer, een breed gedragen kunstproject, de bouwplannen en acties op schoot… Er is van alles te beleven en dan hebben we het nog niet over  de buurt- en verenigingsactiviteiten. De inwoners vormen de kern van samenleven, ieder met zijn of haar eigen inbreng en beleving binnen dit gezellige dorp.  De Schootitief uitvoering van deze keer gaat door op vrijdagavond 26 april in de kerk. Een gebouw waar je de saamhorigheid, zingeving en inspiratie bijna kunt aanraken! Het wordt een gezellige bijeenkomst, uiteraard met de van Schootitief bekende mooie liedjes en ook met luchtige, soms ontroerende en zeker ook inspirerende verhalen en overwegingen. De kachel brandt en Dennis van de Plus zorgt voor koffie, thee en cake. Binnenlopen kan vanaf 19.00 uur. We beginnen om 19.30 uur en het duurt tot ongeveer 21.15 uur. Vrijdagavond 26 april, Kerk Budel Schoot met gratis entree: Schootitief: een muzikaal verhaal!