De Kleine Zeemeermin De Musical

VALKENSWAARD – Na vele wereldberoemde sprookjes te hebben omgetoverd tot succesvolle musicals, presenteert Van Hoorne Entertainment alweer haar elfde sprookjesvoorstelling: De Kleine Zeemeermin De Musical. Duik mee in het eeuwenoude verhaal van de Kleine Zeemeermin die verliefd wordt op de knappe mensenprins.

Het  verhaal

Diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos woont de Kleine Zeemeermin. Op een dag redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van het zinkende schip. Op slag wordt ze verliefd. In haar magische bol heeft de gemene tovenares Fien alles gezien en gehoord. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listig plannetje.

Sita, die eerder de rol van Rapunzel en Assepoester vertolkte, is nu te zien als de Kleine Zeemeermin. Ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien, gespeeld door Michael van Hoorne en Esther van Santen, reist mee naar de betoverende wereld onder water. Zoals altijd zorgen zij weer voor een flinke dosis aanstekelijke humor en hi-hilarische scènes voor jong én oud!

De Kleine Zeemeermin De Musical staat op vrijdag 3 mei in Theater De Hofnar. Een familiemusical voor kinderen vanaf 4 jaar. Neem je (klein)kind mee en duik in deze sprookjesachtige onderwaterwereld!

Kom verkleed!
Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd!
Na afloop is er een uitgebreide meet & greet en kun je nog even lekker dansen bij het Onderwaterbal. Voor kaartjes ga naar www.hofnar.nl of bel naar 0031 40 207 40 20.