Limburgse kampioenschappen Atletiek Genk 20 april

GENK/PELT – Op 20 april nam Sporting Atletiek Club Neerpelt deel aan de Limburgse kampioenschappen Atletiek te Genk.Voor de eerste dag van deze kampioenschappen mag Sporting Atletiekclub Neerpelt niet klagen. De club levert maar liefst 3 Limburgse kampioenen en haalt verschillende podium-plaatsen. Lopke Zentjes wint goud op de 400 meter horden junior en Sasha Sijbers wint goud op de 100 m en bij het kogelstoten (cadetten). De andere ereplaatsen waren voor Aprill Verkoyen haalt zilver bij het verspringen (cadetten),  Jinte Palmans haalt zilver op de 400 meter voor junioren; Kato Vandervelden wint brons (80 H cadetten); Lies Verheyen haalde zilver op de 400 meter (cadetten) en Boy Lorist won zilver bij het hoogscpringen (scholieren). 90% van de atleten  die mee op stage zijn gegaan naar Perpignan (de week voor deze kampioenschappen) verbeterden hun persoonlijk record op dit kampioenschap. Dus een stage voor kampioenschappen loont zeker de moeite! De eerste dag van deze provinciale kampioenschappen kwamen 13 SACN atleten in Actie. Proficiat atleten, namens Louis Geboers, hoofdtrainer SACN.