Zomeravond voetbalcompetitie

BUDEL-DORPLEIN – Na drie wedstrijden nog drie teams met de volle winst in de zomeravondcompetitie BZA-Buul. 

Tim Recruitment / de Wielerbaan – Brabant Totaal Afbouw: 2-7

Het jeugdige Brabant Totaal Afbouw kwam goed voor de dag het speelde een sterke partij en behaalde hun eerste overwinning.
Tim Recruitment/De Wielerbaan wist enkele opgelegde kansen niet te benutten waardoor Brabant Totaal Afbouw verder uitliep.
Enkele doelpunten werden door Brabant Totaal Afbouw met een dubbele koprol gevierd.

Rood-Wit 67-1 – Edah Boys: 9-4

Met kansen over en weer was het een erg leuke wedstrijd om te zien. Voor rust speelden de Rood-witters enkele uitvallen erg goed uit. Dat gaf een ruststand van 5-2. Na rust probeerde Edah Boys het tij te keren.

Er werd volop gecombineerd maar ook Rood-Wit bleef slim meespelen. Edah Boys speelde vol op de aanval, maar dat gaf Rood-Wit-1 de gelegenheid met een paar scherpe counters de voorsprong uit te bouwen. 

Van Hunsel & Govers – Rood-Wit 67-2: 10-0

Rood-Wit -2 miste enkele vaste krachten vanavond. Met goed combinatie spel wist van vanHunsel&Govers een grote overwinning te behalen.

In hun tweede seizoen lijken ze er klaar voor om mee te strijden voor het kampioenschap. 

ECC – Hensen Services: 2-5

Tegen Hensen Services kon ECC de eerste punten van het seizoen nog niet pakken. Bij de rust was de stand nog gelijk maar na rust wist Hensen Services

door snelle uitvallen de overwinning in de wacht te slepen.

FC Verhoeven Dakdekkers bv – Heikanters: 2-6

In de eerste helft liep Heikanters snel uit naar een 0-3 voorsprong, maar nog voor rust wist FC Verhoeven Dakdekkers een tegentreffer te scoren.  In de tweede helft schakelde FC Verhoeven Dakdekkers er een tandje bij. Dat resulteerde weliswaar in kansen maar niet in doelpunten. Heikanters profiteerde van de vrijheid die voor hen voorin ontstond en wist nog drie maal te scoren. Voor het complete programma en alle uitslagen kunt u ook

terecht op de website: http://bza-buul.webs.com/