Paastoernooi Badminton Club Maarheeze

MAARHEEZE – Vrijdag 19 april werd zowel voor de jeugd als voor de senioren het jaarlijkse paastoernooi weer gehouden. Voor de jeugd in een iets andere opzet. De jeugdspelers mochten nu een vriendje of vriendinnetje meenemen, bovendien waren er meerdere spelletjes opgezet, o.a. overslaan met een ballon, kegelen, geblinddoekt shuttle-lopen. Dat leverde leuke taferelen op en het geheel werd afgesloten met een prijsuitreiking. Jari + Luuk, Jamy + Susanne + Anouk, Cas + Fenne, Steyn + Aiden, Isa + Isabelle en Rens + Nikki vielen allemaal in de prijzen. Behalve de nodige paaseitjes kregen de deelnemers nog een chocolade paashaas. Al dan niet moe maar zeker voldaan konden allen met een blij gezicht huiswaarts. En voor de enthousiastelingen: één van deze spellen kan komende zaterdag nog eens gespeeld worden op Koningsdag.

Daarna was het de beurt aan de senioren. Ook hier was de opkomst groot en mede door het groeiend aantal leden waren alle speelvelden bezet. Via het rommelpot-systeem werden willekeurig koppels samengesteld om 2 sets te spelen tegen een ander gelegenheidskoppel. Na enkele wisselingen werd de avond afgesloten met een hapje en drankje en een loterij. Rik, Eef, Nick, Twan, Daniëlle en Patrick hadden een winnend lotnummer. Er werd aan een goed gevulde bar nog gezellig lang na gekletst.

BCM speelt woensdag- en vrijdagavond in de Smeltkroes van 20:30-22:30 uur, jeugd op vrijdag van 18:30-20:45 uur. Je kunt recreatief spelen of in competitieverband, tevens kan er training gevolgd worden. Wil je de badmintonsport eens proberen? Kom dan kosteloos een maand op proef meespelen. Voor informatie neem je contact op met Paul Schmitz (0031 495 – 593771) of kijk op www.bcmaarheeze.nl.