Wijk zoekt baasje

CRANENDONCK – Onze bezorgers zijn een onmisbare link tussen het nieuws uit de regio en de inwoners! Daarom is HAC Weekblad per direct op zoek naar enthousiaste bezorgers in Soerendonk en Maarheeze! Wij bieden een mooie vergoeding en bovendien is het een leuke bijbaan in de buitenlucht! Donderdagochtend ontvang je de kranten en eventueel de folders, en kan je in je eigen tijd starten met de ronde. Wanneer je de bedeling in orde maakt, mag je zelf kiezen. De enige voorwaarde is dat de krant uiterlijk vrijdag in de brievenbussen ligt. Uiteraard zorgen wij voor een routeplan en eventueel een fietstas waardoor je gemakkelijker je ronde kan afwerken. Is deze bijbaan iets voor jou? Meld je dan aan via info@hacweekblad.eu of via tel. 0032 11 757201. Wij geven je graag de nodige informatie en wie weet maak jij binnenkort deel uit van het HAC-team!