Budelse botanic food truck – PHOOD – brengt health food naar een nieuw level

Alkaline, sugar free, gluten free, dairy free, plant based gerechten rijden vanaf Mei door Nederland. Chi energised en volledig biodegradable. En je kunt er zelfs een Tai Chi sessie bijboeken! De rijdende keuken-kas van PHOOD gaat vanaf Mei rollen en vervangt al je guilty food pleasures. En op 4 Mei staan ze in Budel!

PHOOD is dit jaar opgericht door Sabine Feron en Tim Elfring en gooien hiermee de culinaire health food markt over een nieuwe boeg. Met hun glazen food truck bereiden zij een nieuwe eet experience voor bruiloften, bedrijfs-privé feesten en events . Daarnaast organiseren ze hun eigen Tai Chi X PHOOD sessies, waarin gezondheid en geluk voorop staan!

Chi energised eten

Na al 6 jaar in de leer te zijn bij Taoïstische Tai Chi Meester, Master Choy, en zijn vrouw en raw food chef Christine, zijn zij klaargestoomd om gezondheid en healing op emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel niveau te brengen.

‘Bewegen en gezond eten gaan hand in hand, en eten doen we ook emotioneel, mentaal en spiritueel! Bijvoorbeeld door los te laten, dankbaarheid en zelf-acceptatie. Rainbow Tai Chi heeft ons enorm geholpen afgelopen jaren om dichter bij ons zelf te komen, te genezen en onszelf gelukkiger en energieker te voelen. Daarom vinden wij het zo belangrijk om deze oefeningen te delen in combinatie met super gezond eten. Zo leer je je dag met ieder gevoel, iedere beweging en iedere gezonde gedachte opnieuw te verrijken!’

Op 4 mei kun je dit allemaal meemaken tijdens de PHOOD experience, georganiseerd door Good to Be Hair, op de Keunenhoek 40 in Budel. Waarbij ze van 10u tot 13u zowel een Tai Chi Taster geven als PHOOD gerechten laten proeven. Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan via: info@happyphood.com / +31 (0)6 154 007 75

Duurzaam genieten.

Op het menu vind je moderne Aziatische invloeden, gemengd met lokale seizoengebonden producten terug. Zo werken ze samen met het Aspergetij uit Maarheeze & Het Zuyderblad, Theeplantage uit Soerendonk. De gerechten zijn erop gericht om je pH+ waarden te balanceren. Suikervrij, glutenvrij, alkaline, en zo veel mogelijk plant/herbal based. En die extra energie boost? Die krijg je van het huis!

www.happyphood.com