Afsluiting seizoen Vrouwen van Nu

BUDEL – Woensdag 10 april hebben de leden van Vrouwen van Nu Cranendonck  enorm genoten van de muziek van Michiel Malschaert. Hij bracht luisterliedjes en een geweldige muzikale show en had de hele zaal al snel mee aan het zingen en dansen. De volgende activiteiten: Woensdag 1 mei: Vroege Vogelwandeling met gids. Nog aanmelden t/m 28 april bij Mariet de Laat. Vertrek om 6.30 uur met de fiets achter De Borgh. Woensdag 8 mei Kringbedevaart in Meerveldhoven georganiseerd door eigen afdeling. Nog aanmelden t/m 5 mei bij Ria Vermeulen. Vertrek om 18.10 uur achter De Borgh. Woensdag 15 mei fietsmiddag nog opgeven t/m 12 mei bij Mariet de Laat. Vertrek om 13.00 uur achter De Borgh. De reis naar breifabriek Marciene op 22 mei gaat niet door wegens te weinig aanmeldingen. Op maandag 13 mei om 19.00 uur in De Borgh kan er nog opgegeven worden bij Els Jaspers voor de fietstweedaagse van 6 en 7 juni. Meer info bij Ria Vermeulen Vrouwen van Nu Cranendonck. Tel. 0031 6 2548 7194.