Artiesten Zurrik Live

SOERENDONK – Nog een paar weekjes en dan gaat Zurrik Live van start op 10 en 11 mei 2019! Deze week wederom een aantal artiesten: Saskia de Bree, Mai van der Heijden, Jessy van Gestel en de dansgroep.

Ik ben Saskia de Bree, 28 jaar, geboren en getogen in Eersel en samen met mijn twee honden woonachtig in hartje Budel. 5 jaar na mijn eerste performance bij Zurrik live en heel wat muzikale ervaringen verder, sta ik op 10 en 11 mei 2019 wederom samen met het SMG op het podium. De vorige editie van Zurrik Live was eigenlijk mijn eerste podium ervaring, inmiddels heb ik de smaak te pakken en treed ik samen met Carlijn regelmatig op met onze band de ‘2nd Hand Band’ uit Budel. Ik ben werkzaam bij Prowise, daar zing ik regelmatig een nootje mee met de radio op het development kantoor en grijp ik tijdens een bedrijfsfeestje maar wat graag naar de microfoon om een riedeltje te zingen. Ik hou wel van een feestje, en kijk daarom enorm uit naar Zurrik Live 2019!

Ik ben Jessy van Gestel, 39 jaar en al mijn hele leven woonachtig in Budel. Ik ben getrouwd met Dick en samen hebben we twee dochters; Lotte van 12 en Senne van 10. In het dagelijks leven ben ik leerkracht op basisschool de Schatkist in Budel en geef ik dit schooljaar les aan groep 4. In mijn vrije tijd voetbal ik bij FC Cranendonck en ben ik al sinds 1998 lid van de toneelclub in Soerendonk, waar ik met veel plezier regelmatig op de planken sta. Vanuit deze toneelclub ben ik met een aantal andere leden bij Zurrik Live terecht gekomen om te zingen. We zijn samen druk bezig met repeteren en gaan onze uiterste best doen om er iets moois van te maken. Tot ziens op 10 of 11 mei bij Zurrik Live! 

Mijn naam is Mai van der Heijden en woon samen met mijn vrouw Riek in Soerendonk. Muziek en dan vooral zingen is al lange tijd een hobby van mij. Ik heb in verschillende koren gezongen en bij de vorige editie van Zurrik Live was er een speciaal koor samengesteld waarin ik ook mee heb gezongen. Tijdens Zurrik Live 2019 ga ik een aantal nummers solo zingen. Een nieuwe ervaring waar ik ontzettend veel zin in heb!

Wij zijn de dansers van Unity Dance. We dansen onder leiding van Nikki Lammers. 

De dansschool bestaat inmiddels 2 jaar en is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. 

Unity Dance staat voor ONE FAMILY – ONE POWER – DANCING. Een grote familie die samen voor een grote gezellig boel kunnen zorgen. Ieder jaar staan er een hele hoop vaste optredens op de planning waar wij graag Zurrik live aan toe willen voegen. We dansten eerder op de bonte avonden in Soerendonk en hebben inmiddels meer Soerendonks bloed in de dansschool. Met onze dansers hopen we het plaatje van Zurrik Live compleet te maken. 

Foto Saskia, Mai en Jessy