Theaterstukken ’t Klein Theater

PELT – Ook dit jaar hebben de kinderen en jongeren van ’t Klein Theater weer hard gewerkt aan twee voorstellingen die ze volledig zelf hebben geregisseerd. Noteer dus alvast in uw agenda: vrijdag 17 mei om 20u15 in het Dommelhof Theater in Neerpelt.

Die avond brengen twee leeftijdsgroepen twee verschillende theaterstukken, volledig zelf uitgewerkt en begeleid door enkele professionele lesgevers. De kinderen van 9 tot 12 jaar brengen het stuk ‘Murder in the Grand Peltisch Hotel’, dat zich afspeelt in de tijden van weleer. In het fictieve berglandschap van het Pelt uit de jaren vijftig ligt een oud, vervallen hotel. Wanneer daar op een gegeven dag een gruwelijke moord plaatsvindt, moeten de gasten van het hotel rekenen op de diensten van het beste wat de Peltische politie te bieden heeft.

De jongeren van 12 tot 15 jaar brengen het stuk ‘Welkom bij Cor en Gerrit’, waarin ze naar camping Zomerparadijs trekken, waar niet altijd alles gesmeerd loopt, maar de charme van de ooit prestigieuze camping ligt nu voornamelijk in handen van de nieuwe uitbaters, Cor en Gerrit. Wanneer ze vernemen dat er een belangrijke gast onderweg is die de toekomst van hun zomerparadijs kan bepalen, zetten Cor en Gerrit alles op het spel.

Beide stukken zijn in regie van Baue Custers en Wouter Eerlingen. Het belooft dus weer een plezante avond te worden met deze twee unieke voorstellingen van ’t Klein Theater.

Tickets zijn te verkrijgen op www.dommelhof.be en kosten €11. Aan de kassa is het €12.

Tot dan!