Bergrunners lopen Sahara Run in Lommel

LOMMEL – Paasmaandag reisde een viertal Bergrunners af naar het Lommel om daar deel te nemen aan de Sahara Run. Mirja Saanen, Inge Smit en Juani Rodrigues kozen voor de 10 kilometer en Hans van Vlierden schreef zich in voor de 15 kilometer. Door het warme weer en het zeer zware parkoers was dit voor iedereen een pittige opgave. Het bijzondere parkoers was al de moeite waard om deel te nemen. De lopers moesten door een gedeelte van een bos door mul zand, (vandaar de naam Sahara-City Run) verder door kroegen, voetbalkantine, zwembad en zelfs door het bejaardenhuis. Een zeer gevarieerd parkoers maar loodzwaar.

De start en finish was in de Soeverein in Lommel en voor de start kregen de deelnemers nog op het hart gedrukt vanwege de hitte die dag het rustig aan te doen en veel te drinken. Alle vier de Bergrunners hebben hun gekozen afstand gehaald en konden terugzien op een hele mooie maar zware middag. Ze hadden een geweldige ervaring opgedaan deze middag, voldaan en tevreden konden ze weer huiswaarts. Mocht je nog willen voorbereiden op de Ekkerloop in de maand juni dan is daar nog de mogelijkheid voor om aan te sluiten.

Ook zin in bewegen in de buitenlucht? Dit is mogelijk bij de Bergrunners met hardlopen, Actief wandelen en Nordic Walking. Kom geheel vrijblijvend enkele trainingen bezoeken. Voor meer info zie de site www.bergrunners-budel.nl of tel. 0031 6 14139196

Foto Mirja, Inger, Juani en Sandra. Hans van Vlierden ontbreekt op de foto.