Directeur basisschool De Horizon op pensioen

HAMONT – Maandag 29 april stonden de kinderen van basisschool De Horizon al vroeg klaar om directrice Hilde Ceyssens een geweldig afscheid te geven. Na 11 jaar als directeur op basisschool De Horizon mag Hilde nu genieten van een welverdiend pensioen.   

Hilde werd afgelopen maandag samen met haar man Mathy feestelijk ontvangen op de school en meteen bij aankomst in de bloemetjes gezet. De kinderen en leerkrachten hadden een heuse erehaag gevormd en zo mochten Hilde en haar man, over de rode loper wandelen. Hilde was niet enkel verrast door de kinderen en leerkrachten, maar ook door de aanwezigheid van enkele buurtbewoners van buurtvereniging Koleneind van de school die doorheen de jaren ook regelmatig de handen uit de mouwen hadden gestoken ten voordele van de school. 

Nadat ze plaats hadden genomen op de speciaal voor hen gereserveerde stoelen, rolden Hilde en Mathy van de ene verrassing in de andere. Alle kleuters hadden een prachtige bloem geknutseld die ze aan de directrice mochten overhandigen, er werden dansjes opgevoerd, versjes voorgelezen en cadeautjes uitgedeeld. Hilde was duidelijk onder de indruk van het gebeuren. Ze was dan ook een opmerkelijke directrice die erg betrokken was bij alle activiteiten. Net zo als haar man Mathy. Hij is al enkele jaren van zijn pensioen aan het genieten maar was erg regelmatig op de school te vinden voor allerhande zaken. Denk aan klusjes allerhande, maar ook aan zijn bijdrage aan de Vriendenkring. Na dit feestelijk gebeuren werd het echtpaar opgehaald door een prachtige oldtimer en genoten ze van een lekkere lunch bij De Kapetulie in Achel. De dag werd afgesloten met een feestelijke receptie op de school waarop alle genodigden nog eens de kans kregen om Hilde een fijn pensioen toe te wensen!