Het Zandkasteel Op de Piratenboot

VALKENSWAARD – Na het succes van de vorige twee shows komen de bewoners van Het Zandkasteel opnieuw naar Theater De Hofnar, op zondag 5 mei. ‘Op de Piratenboot’ is een familievoorstelling voor kinderen vanaf 2 jaar.

Samen met Koning Koos beleven Sassa en Toto de mooiste avonturen en ‘piraatje spelen’ blijft hun favoriete spelletje. Op het toneel worden ze echte piraten en gaan ze met hun eigen piratenboot op zoek naar de schat. Prinses Sassa en Toto willen alles zelf oplossen, dat kan wel eens misgaan, maar als het lukt, glimmen ze van trots.

Leerzaam en educatief
Het Zandkasteel ‘Op de Piratenboot’ is een vrolijke, maar ook interactieve en leerzame voorstelling . De show zit boordevol leuke liedjes uit de gelijknamige Z@ppelin tv-serie zoals ‘De Neuzenkriebeldans’. De kinderen in de zaal worden uitgenodigd om mee te dansen, zingen en bewegen. Na afloop van de voorstelling mogen de kinderen op het toneel komen en kunnen ze met Koning Koos, Prinses Sassa en Toto op de foto.

Kaarten reserveren
Kaarten reserveren kan via www.hofnar.nl, aan de kaartverkoopbalie (ma t/m vr 09.30 u – 17.00 u, za 18.30 u – 20.30 u bij voorstellingsavonden of één uur voor aanvang van elke voorstelling) of bel naar 0031 40 2074020.