Nieuwe aha!-programma 2019-2020 bekend

HAMONT-ACHEL – Met  nog slechts enkele films te gaan, loopt het succesvolle aha!-seizoen 2018-2019 op z’n einde. Al hebben we voor alle cultuurliefhebbers wel een geruststellende boodschap: het nieuwe aha!-programma 2019-2020 ligt al klaar! Met zowel grote als kleine namen werkte het UiTpunt Hamont-Achel  wederom een ijzersterk cultureel seizoen uit. Een traditie waar dan ook al meer dan 10 jaar hard aan gewerkt wordt. 

Het aha!-programma is een sterk product. Dat bewijzen de steeds stijgende bezoekerscijfers. Ook het voorbije seizoen was weer een voltreffer. Nog nooit bezochten zoveel personen de verschillende film-, theater- en muziekvoorstellingen in ons stadje. Zo genoten maar liefst 5.000 bezoekers van een filmavondje in Cinema Walburg en waren er meer dan 10.000 aanwezigen op de overige aha!-activiteiten.

Ook het nieuwe aha!-seizoen belooft een topper van formaat te worden. Naar goede gewoonte bestaat de line-up uit een stevige mix van lokale vedetten, grote kleppers en – voorlopig nog – onbekend talent. Eén ding staat daarbij als een paal boven water: er wordt gekozen voor kwaliteit. 

Dat bewijzen interessante namen zoals Gers Pardoel, Bart Cannaerts, Novastar, Jan-Jaap van de Wal, Raymond van het Groenewoud…

Het programma dat nu wordt voorgesteld, wordt doorheen het jaar verder aangevuld indien er zich interessante producties aandienen. Het is namelijk zo dat de infrastructuur en aanpak in Hamont-Achel steeds meer in de gratie vallen bij verschillende nationale en internationale boekingskantoren. Het is dan ook niet vreemd dat er gedurende het seizoen nog aantrekkelijke bands aangeboden worden, waar – indien mogelijk – gretig op wordt ingegaan. 

Word vrijwilliger!
Niet enkel een gevarieerd aanbod aan activiteiten zoals film, muziek, lezingen en theater, zorgvuldig geselecteerde artiesten en een degelijke infrastructuur zorgen voor een geslaagd aha!-seizoen. Ook de inzet van een enthousiast en gemotiveerd team van vrijwilligers en medewerkers maakt het plaatje compleet. Wie zich wil aansluiten bij het aha!-vrijwilligersteam kan zich steeds aanmelden bij de balies van het UiTpunt Hamont-Achel, via e-mail (uitpunt@hamont-achel.be) of telefoon (011 51 05 02). 

Start ticketverkoop
Het volledige aha!-programma 2019-2020 vind je terug op www.hamont-achel.be/aha. De abonnementenverkoop start op donderdag 6 juni om 17.00 uur, de losse verkoop op donderdag 13 juni om 17.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar bij het UiTpunt in zowel Hamont als Achel en via bovenstaande website.