FC Cranendonck laat punten achter bij Neerkandia

CRANENDONCK – In een gezapige wedstrijd moest FC Cranendonck de punten in Neerkant achterlaten. Neerkandia was vooral de eerste helft de betere ploeg en kon dit voor rust ook in doelpunten omzetten, ruststand en eindstand 2-0.

FC Cranendonck maakte het zichzelf erg moeilijk door zeer slordig te spelen en vele malen een vrije bal zomaar in de voeten van de tegenstander te spelen. Zodoende waren ze vooral hun eigen tegenstander. Door dit slordige spel kon Neerkandia naar hartelust aanvallen en creerde zich diverse goede kansen. Het was vooral aan doelman Tom van Happen te danken dat de schade beperkt bleef. Al was een klein slippertje er debet aan dat in de 20ste minuut de 1-0 viel. Hierna was het vooral voor FC Cranendonck tegenhouden wat er gedaan kon worden. In de 44ste minuut had FC Cranendonck de mogelijkheid om een mooie kans te creeren, maar een foute paas voorin was de inleiding voor een messcherpe counter  aan Neerkandia kant. Via links kwam de bal scherp voor waar een meesprintende Neerkandia verdediger de bal mooi kon inglijden en nog net voor rust de verdiende 2-0 kon aantekenen. Na de pauze was het spel aan FC Cranendonck kant iets beter, waardoor de verhoudingen in het veld bijna gelijkwaardig werd. De tweede helft is nog maar net begonnen en FC Cranendonck kreeg een dot van een kans om de aansluitingstreffer te maken, dit lukt echter niet. Het spel ging nu meer op en neer, maar het was toch Neerkandia dat de meeste kansen kreeg. Maar telkens ws doelman Tom van Happen een sta in de weg. En omdat FC Cranendonck aan de andere kant niet bij machte was om echt gevaarlijk te worden bleef het bij deze 2-0 overwinning voor Neerkandia.