FC Cranendonck organiseert op Pinkstermaandag 10 juni 2019 haar 7 tegen 7 Pinkstervoetbal toernooi

SOERENDONK/GASTEL – Op Pinkstermaandag 10 juni 2019 organiseert de activiteitencommissie van FC Cranendonck haar 7-tegen-7-voetbaltoernooi op sportpark ‘de Braken’. Tijdens deze dag wordt er in twee categorieën (heren en dames) gestreden om de allerhoogste plaatsen.  Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst en vol is vol. Tot het toernooi worden alleen teams uit Soerendonk en Gastel toegelaten. Dit kunnen bijvoorbeeld  buurtverenigingen, bedrijfsteams of vrienden/vriendinnenclubs zijn,

Als het maar iets met Soerendonk of Gastel te maken heeft. De organisatie houdt zich het recht voor om teams niet toe te laten. Er wordt in eerste instantie in poules gespeeld, waarna er plaatsingswedstrijden volgen. De wedstrijden duren telkens 15 minuten. Gedurende het toernooi speelt ieder team 5 of 6 wedstrijden, inclusief de wedstrijden om eerste, tweede tot de laatste plaats. Aanvang van de wedstrijden is (afhankelijk van aantal inschrijvingen)  ±10.30 uur.  De inschrijving is gratis. Men kan inschrijven tot 1 juni 2019 met inschrijfformulieren die te krijgen zijn in de kantine op sportpark of bij Jan Stevens (of via download op de website www.fccranendonck.nl).