Jeugd van Harmonie EMM geeft Try Out Concert op 28 april

BUDEL – Op zondag 28 april geven het jeugdorkest en de jeugdslagwerkgroep van Harmonie EMM Budel een Try Out concert. Het concert wordt gehouden in De Borgh te Budel en begint om 19.00 uur.  De entree is gratis. Op zondag 5 mei nemen het jeugdorkest en de jeugdslagwerkgroep van Harmonie EMM Budel deel aan het Europees Muziekfestival voor de Jeugd (EMJ) in Neerpelt.  Er is dan ook de voorbije maanden intensief gerepeteerd voor dit fantastische internationale jeugdmuziekconcours.  Maar voordat het zover is, brengen ze eerst de stukken ten gehore aan de trouwe fans tijdens het  Try-Out concert van zondag 28 april.  Het  jeugdorkest en jeugdslagwerkgroep staan o.l.v. Dennis Lebens respectievelijk Lars van Tulden. Meer informatie op www.emj.be en onze facebookpagina.

Foto Michel Achten