KANL toont ateliers Beeldhouwkunst en Project

PELT – De Kunstacademie Noord Limburg zet maandelijks een van haar ateliers Beeldende Kunst extra in de kijker. In de ‘wandelgangen’ van de school wordt dan het werk van nagenoeg alle cursisten getoond. Dit kan gaan om werk van zowel starters tot bijna-afgestudeerden. Vanaf vrijdag 26 april worden de werken uit het atelier Beeldhouwkunst voor het eerst publiekelijk tentoongesteld. Dit wordt aangevuld met tussentijdse creaties uit het nieuwe Projectatelier. Dat is bestemd voor volwassenen die een opleiding glas-, teken-, schilder- of beeldhouwkunst hebben afgerond. Zij kunnen onder vakkundige begeleiding van professionele kunstenaars werken aan een persoonlijk artistiek project. De vernissage is of was op donderdag 25 april om 19u in de Toonzaal van Kunstacademie Noord-Limburg, Toekomstlaan 9, Pelt. Een kleine selectie is tevens te zien in de bib, Norbertinessenlaan 9 te Pelt. De tentoonstelling loopt van 26 april tot 25 mei. Voor details en openingsuren: kanl.be of pelt.bibliotheek.be.