Limburgse kampioenschappen

GENK/PELT – Tijdens de Paasdagen nam Sporting Atletiek Club Neerpelt deel aan de Limburgse kampioenschappen Atletiek te Genk.Op Paasmaandag mochten maar liefst zes Sporting Atletiek Neerpelt atleten op het hoogste podium klimmen. De nieuwe Limburgse kampioenen waren trainster Lieze Peeten (senior kogelstoten en discuswerpen), Sasha Sijbers (cadet speerwerpen en verspringen), Aprill Verkoyen (cadetten kogelstoten) en Jacey Coene (hoogspringen junioren). Natuurlijk waren er ook andere SACN’ers die een podiumplaats behaalden. Zo won Aprill Verkoyen zilver bij het kogelstoten (cadetten) en Kato Vandervelden werd derde bij het kogelstoten (cadetten).

In de marge wist Jan Sleurs zowel op de 400 meter als op de 1500 meter het Limburgs record scherper te stellen bij de masters M70. Sporting Atletiekclub Neerpelt mag zeer tevreden zijn met zijn atleten en zijn kersverse 9 Limburgse kampioen over deze 2 wedstrijddagen.


Foto Sacha