Scholen-voetbal-toernooi 2019

SOERENDONK – Woensdag 17 april is het scholen-voetbal-toernooi gespeeld voor alle leerlingen van de groepen 7 en 8 van de basisscholen in de gemeente Cranendonck.

Maar liefst 23 teams hadden zich aangemeld voor dit toernooi. Met 3 verschillende categorieën werd gestreden om de hoogste plaatsen in het meiden- recreatie en prestatietoernooi. Mede door het schitterende weer hadden ook veel vaders, moeders opa’s en oma’s de weg gevonden naar sportpark de Braken om hun team aan te moedigen. 

In het meidentoernooi was de eerste plaats voor Purple Power, de tweede plaats voor De Amazing Girls en de derde plaats voor De Schatkist. 

In het recreatietoernooi is het team van de Triolier groep 8 eerste geworden, zij wisten in de finale te winnen van de Schatkist team 1 die tweede werd. De derde plaats was voor De Budelse Boys.

Het prestatietoernooi werd beslist in de finale tussen Zurrik United en De Klutskippen, waarbij Zurrik United aan het langste eind trok. De derde plaats was hier voor Mares aan de Top. Zurrik United mag hierdoor voor een jaar de Cranendonck wisselbeker in de klas houden.

Tot slot willen we alle scheidsrechters van verschillende jeugdteams van sv Budel en Fc Cranendonck en het Bravo College voor hun medewerking bedanken. Mede door hun inzet is het weer een geslaagd toernooi geweest.

Foto