Topresultaat, taekwondo Open Berlin

REGIO/BERLIJN – Afgelopen weekend heeft het wedstrijdteam van KoryoSports deelgenomen met 8 sporters aan het Open Berlijns kampioenschap Taekwondo. Voor alle acht was dit de eerste deelname met een groot internationaal sterk deelnemersveld. Voor vijf sporters was het de eerste of tweede keer met hoofdcontact!

Deelname van 850 sporters,130 teams (o.a. regionale teams uit Duitsland en Nationale teams) uit 24 landen waaronder Denemarken, Bulgarije, Oekraïne, Engeland, Spanje, Italië, Polen, Tsjechië, Frankrijk en Rusland. Het uitgangspunt was ervaring opdoen met hoofdcontact maar uiteindelijk bleek dat de sporters van Koryosports goed konden aansluiten op het aanwezige wedstrijdniveau.

Met maar liefst zeven podiumplaatsen van de 8 sporters en 4 finale partijen kan Koryosports terugkijken op een topresultaat. De wedstrijdduur was sterk in het voordeel van de sporters van Koryosports met drie maal 1.5 minuut per partij. Telkens weer hebben veel sporters problemen met 3 ronden aanvallend spel van de Koryo’ers. Sommigen moesten 3 tot 4 partijen afwerken voordat ze de medailles in ontvangst konden nemen. Maar ook dit maakt het de moeite waard om af te reizen naar dit soort internationale evenementen. 

1e Plaats: Nielle Vroegh en Suzanne de Keijzer

2e plaats: Samirah Wijnhoven en Lhakesyha Martijn 

3e plaats: Joep van Limpt, Nikhil Nurmohamed en Eva Moors

Matthew Winkel geen podiumplaats maar weer een ervaring rijker.

Meer op www.koryosports.nl