U13 A Tectum Achel kampioen

ACHEL – De miniemen van Tectum telden dit seizoen 17 speelsters waardoor er 3 ploegen werden ingeschreven in de 2e Provinciale reeks.
 De U13 A wonnen bijna elke wedstrijd. Enkel in de laatste wedstrijden begon de motor af en toe een beetje te sputteren. Hierdoor bleef het tot op de laatste speeldag spannend wie kampioen zou worden. De wedstrijd in en tegen Hechtel-Eksel werd verloren (waren het de zenuwen?) maar de gewonnen set bleek uiteindelijk toch voldoende om kampioen te worden.
Een mooie afsluiting van dit volleybalseizoen!
Een dikke proficiat aan de kampioenenploeg met Amelie, Evi, Marie, Nanou, Sanne en Ymke maar zeker ook aan alle U13 dames die dit seizoen hun beste beentje hebben voorgezet tijdens de trainingen en wedstrijden. Via HAC Weekblad ook een dankjewel aan de trainers Arlet, Jos en Heidi.