Amazing Meezingconcert

BUDEL-DORPLEIN – Accordeonorkest Nemaldo gaat op zaterdagavond 11 mei een groot Amazing Meezingconcert geven in Theaterzaal “de Cantine”, in Budel Dorplein.  Voor de pauze gaat Nemaldo allemaal bekende stukken uit de popwereld spelen waaronder Passie van Clouseau, Sofia van Alfaro Soler (zomerhit van vorig jaar) en de alom zeer bekende hit van Queen “Bohemian Rhapsody”. Na de pauze, zal het publiek worden meegenomen door Sander van Lieshout en Neeltje Horst. Zij zingen dan allerlei bekende Nederlands-Duits en Engelstalige meezingers. Kaarten zijn nu al verkrijgbaar in de voorverkoop via onderstaand emailadres, dan liggen ze voor u klaar bij de kassa.

m.sintannaland1@gmail.com De aanvang van het concert is 20.00 uur in Theaterzaal “de Cantine”  aan de Hoofdstraat 79, Budel Dorplein.