De Brasser: Lunch, Borrel & Bites

BUDEL – De Brasser presenteert sinds kort een geheel nieuwe kaart: een uitgebreide drankenkaart, ruime keuze aan diverse lunchgerechten (klein en groot en voor ieder wat wils) en groot aanbod borrelhapjes warm en koud. Perfect passend bij het nieuwe ‘Lunch, Borrel & Bites’ concept van deze zaak. 

De Brasser presenteert: Lunch, Borrel & Bites! Een gezellige lunchroom met een uitgebreide kaart, met voor ieder wat wils!”Naast een uitgebreid aanbod lunchgerechten (waar ook zeker een biefstukje of schnitzel niet op ontbreekt), wordt onze kaart aangevuld met maar liefst 8 luxe hamburgers. Maar ons stokpaardje is toch wel onze veganistische en vegetarische kaart met hamburgers, hotdogs, salades, wraps,… allemaal gezond, glutenvrij en natuurlijk veganistisch!” Bij De Brasser kan je al jaren terecht voor een gezellige high tea, high wine of high beer. Maar bij ‘Lunch Borrel & Bites’ zal er ook de mogelijkheid om een high gin of high cocktail te reserveren. “Dit past perfect in ons nieuw concept want we willen de mensen stimuleren om wat vaker gewoon gezellig te borrelen, natuurlijk met een lekker hapje. Daarom zullen we naast een bierkaart met ruim 60 biertjes, een omvangrijke hapjeskaart presenteren.” Op vrijdag is De Brasser langer open en is het Schnitzeldag, Zo kan je al een heerlijke schnitzel maaltijd krijgen voor slechts €9,50. En voor de snoepers onder ons zijn er ook heel wat  ijscoupes te ontdekken! Trouwens, alle gerechten die de kaart sieren kunnen ook op bestelling afgehaald worden. De keuken is dagelijks geopend tot 17.30 uur en Jurgen en Monique heten iedereen van harte welkom in hun zaak! 

De Brasser onderscheidt zich in de vele gerechten en dranken die de menukaart sieren. En uniek in de regio is het aanbod vegan, vegetarische en glutenvrije gerechten. Denk aan een ‘Dutch weed Burger’, een broodje hummus, diverse broodjes en uitsmijters,… en dit is slechts een kleine greep uit het vegan, vegetarisch of glutenvrij assortiment. 

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag: 10.00 uur tot 18.00 uur 

Vrijdag van 10.00 uur tot 20.00 uur 
Zondag van 11.00 uur tot 18.00 uur

Markt 5, 6021 CD Budel – www.debrasser.nl 
Facebook: De Brasser – info@debrasser.nl