Maarheeze morele winnaar ondanks nederlaag

MAARHEEZE – Tegen de koploper RKSVO bracht trainer Richard vd Kerkhof een jeugdig Maarheeze in het veld. RKSVO dat in de laatste 13 wedstrijd 37 punten veroverde, was in de 1e helft de bovenliggende partij. Echter qua doelkansen moesten de toeschouwers wachten tot de 23e minuut. Echter doelman Tom Geurts hield het Maarhezer doel schoon. In de 30e minuut was een schot van Freek Meeuwissen wel raak 0-1. In de 2e helft kwam Maarheeze goed uit de startblokken. Er kwamen kansen en na een scrimmage in het strafschopgebied werd een schot gekeerd met de hand. De daaropvolgende strafschop betekende de gelijkmaken 1-1 door Rob van Wetten. Met een gelijkspel kon kampioenskandidaat RKSVO niet leven. Met man en macht werd aangevallen. Echter dit leverde geen grote doelkansen op. Sterker nog, in de 73e minuut had Nikos Ikonomidos de 2-1 kunnen scoren na een assist van Patrick Verton. In de extra tijd scoorde andermaal Freek Meeuwissen voor RKSVO: 1-2. Deze tegenvaller maakte Maarheeze nog bijna ongedaan. Ten koste van een rode kaart hield RKSVO de 1-2 op het scorebord en daarmee voorop in de race om het kampioenschap. Maarheeze kan terugkijken op een prima wedstrijd met veel strijd.  Komende zondag wederom een thuiswedstrijd, nu tegen FC Oda. We rekenen wederom op onze trouwe supporters.
vv Maarheeze kwam goed uit de kleedkamer en maakt via een strafschop (benut door Rob van Wetten) de gelijkmaker: 1-1. De Maarheezenaren kregen nog kansen op meer, maar in de extra tijd maakte Freek Meeuwissen zijn tweede goal van de middag: 1-2. Maarheeze kan ondanks de nederlaag terugkijken op een prima wedstrijd met veel strijd. 

Komende zondag wederom een thuiswedstrijd, nu tegen FC Oda. vv Maarheeze rekent wederom op onze trouwe supporters.