Repair Café Pelt

PELT – We gooien ontzettend veel weg. Ook voorwerpen waar bijna niets mis mee is en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zijn. Op zaterdag 11 mei zal in buurthuis ’t Heserke alles wederom draaien rond repareren. Tussen 13 en 18 u krijgen bezoekers de mogelijkheid om, met hulp van deskundigen, hun kapotte spullen te repareren. Alles waar wat aan hapert krijgt in het Repair Café een tweede leven. Heeft jouw fiets een herstelling nodig? Dan verwachten Huseyin en Jan jou met je fiets!
Kleine huishoudapparaten of ander klein elektrisch materiaal dat het niet meer doet? Samen met jou proberen  Gerard, Jos en Danny het weer aan de praat te krijgen. Kleding herstellen of kleiner maken, ritsen plaatsen,…graag proberen we het samen met jou weer nieuw te maken. De reparaties worden gratis uitgevoerd door vrijwilligers, zonder verplichtingen en garanties met als enige doel het defecte apparaat of kledingsstuk te redden van de afvalberg. Kom dus het Repair Café bezoeken! (en breng te herstellen spullen mee).

Repair Café Pelt is zaterdag 11 mei open van 13-18 uur in Buurthuis ’t Heserke aan de Heesakkerstraat 111 te Pelt. Contact: Rony Janssen, tel. 0032 485 984 447 of mail: janssenrony@hotmail.com 

Ben jij ook gebeten door de herstelmicrobe? Kan jij ook kleine elektrische apparaten,  kledij, fietsen of nog andere voorwerpen herstellen en heb je zin  om onze ploeg  reparateurs te versterken? Laat het ons weten en help zo mee de afvalberg te verkleinen. Je bent van harte welkom!