Cultuurcentrum Palethe: Nieuw Programma en nieuwe brochure

OVERPELT – Wim Opbrouck siert de cover van de nieuw brochure van cc Palethe Pelt. Dit is één van de vele bekende namen die in het programma 2019-2020 op de planken zullen staan. Palethe opent het theaterseizoen op 20 september met Les Truttes. Zij waren het immers ook die 15 jaar geleden het openingsfeest van de nieuwe Zinnezaal afsloten. Bij de meer dan 100 voorstellingen staan ook namen als Rowwen Hèze, circus Ronaldo, Sioen, William Boeva, Guido Belcanto, enz…Comedy krijgt met nieuwe en bekende namen de nodige aandacht vanuit Palethe maar ook familievoorstellingen, blues, roots en circustheater. De nieuwe brochure, een 112 pagina’s dik boekwerk, laat Palethe zien in een nieuwe huisstijl en door de gemeentelijke fusie is er nu ook info opgenomen over voorstellingen van De Zwarte Doos,  JazzCase, activiteiten in de Bib en Dommelhof. Niels Valkenborgh, schepen van cultuur, schreef het voorwoord. Zoals elk jaar organiseert cc Palethe een presentatieavond van het nieuwe jaarprogramma met de mogelijkheid om dan reeds reservaties vast te leggen. Dit jaar is dat op dinsdag 14 mei om 20.30u. De toegang hiervoor is gratis maar het is wel nodig om die vrije zit te reserveren met naam en het aantal personen. Dat kan via mail of online via de vernieuwde website www.palethe.be.