Goede Doelen Week collecte

CRANENDONCK – Wensen we niet allemaal dat elke ziekte genezen kan worden?

De gezamenlijke Goede Doelen Week collecte maakt zich in de gemeente Cranendonck sterk door voor zoveel mogelijk goede doelen – die gericht zijn op gezondheid – te collecteren. Collectegelden die gebruikt worden voor onderzoek, dat in de toekomst kan leiden tot genezing van nu nog ongeneeslijke ziektes. Maar, dit kan niet zonder uw hulp! Tussen 3 en 7 juni komen de collectanten van Soerendonk, Budel Budel-Schoot, Budel-Dorplein, Gastel en Maarheeze de donatiebrief in de bus doen bij u. Vul hem in en leg hem klaar, in de week van 11 t/m 14 juni komen diezelfde collectanten de brief weer bij u ophalen. Doneren is mogelijk met contant geld of (met uitzondering van Soerendonk) via een eenmalige machtiging. Tijdens de collecte kunt u uw donatie enveloppe ook deponeren in de grote collectebussen bij Bakkerij Rooijmans Budel en Maarheeze of bij de Plus in Budel-Schoot. Help mee en hopelijk kunnen we in juli dan weer met zijn allen terugkijken op een geslaagde collecteweek.