Horta Hamont uw partner voor tuin en dier

HAMONT-ACHEL – Brahim Elbahi en Germa Sijben van Horta Hamont aan de Bosstraat 119 in Hamont zijn al sinds 2015 zaakvoerders van deze speciaalzaak voor tuin, dier & decoratie. De winkel zelf werd vroeger uitgebaat door de familie Emmers, maar die hebben al sinds 2002 geen connectie meer met deze winkel. 

“Ik ben in het verleden sinds 1996 werkzaam geweest bij Isidorus, een Weertse speciaalzaak voor huis, tuin en dier, en mengvoederfabrikant vertelt Brahim. “In 2002 kocht Isidorus Weert het tuincentrum over van de familie Emmers en in 2007 werd ik daar aangesteld als bedrijfsleider. In 2015 heb ik samen met Germa de zaak overgenomen van Isidorus. Vanaf toen werd de naam aangepast naar Horta Hamont.” 

“We merken dat sommige klanten nog niet weten dat we al een hele tijd Horta Hamont zijn. Uiteraard kunnen ze bij ons rekenen op een goede service en een professioneel advies over onze producten.” Bij Horta Hamont kan iedereen terecht voor alles op het gebied van tuin, dier en decoratie  Enkele blikvangers van dit seizoen zijn de robotmaaiers tevens ook het vernieuwd assortiment indoor en het ruime aanbod barbecues. “Horta zelf blijkt een groeiende onderneming, met ondertussen 53 filialen die uitgebaat worden door zelfstandigen,” vertelt Brahim.  Horta Hamont stunt regelmatig met interessante acties dus hou zeker de advertenties en folders van Horta Hamont in de gaten. Deze verschijnen op regelmatige basis in deze krant en vallen samen HAC Weekblad in uw brievenbus! 

Horta Hamont is gelegen aan de Bosstraat 119 in Hamont. De winkel is geopend op maandag van 13.00 uur tot 18.00 uur en van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 18.00 uur. Zaterdag is de zaak doorlopend geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur. Zondag is sluitingsdag. Neem voor meer info ook zeker eens een kijkje op www.hortahamont.be of www.horta.org