Kindervlechten op Eynderhoof

NEDERWEERT-EIND – Op woensdag 8 mei is er weer een Kindermiddag met mandenvlechten en ravotten in het openluchtmuseum Eijnderhoof. De vlechtmiddag voor kinderen is altijd spannend! De mandenvlechters vertellen de kinderen alles wat ze willen weten over wilgentenen, waar ze groeien en hoe je ermee kunt vlechten. De mandenvlechters staan te popelen om de kinderen het vlechten met wilgentenen te leren.  Onder leiding van ervaren vlechters wordt een mooi werkstuk gemaakt dat na afloop mee naar huis gaat.  En als je klaar bent met vlechten dan kun je je naar hartenlust uitleven op de wasplaats of in de speeltuin. Of neem eens een kijkje bij de dieren. Op deze middag zijn voldoende kindergidsen aanwezig om mee te helpen. Bekijk het kinderdag programma op: www.eynderhoof.nl Het museum in Nederweert Eind is deze middag geopend van 13.00 tot 17.00 uur.