Lentefeest 2019 voor de femmaleden van Hamont

HAMONT – Voor de Femmaleden van Hamont  was er een sfeervolle welkom in de verzorgde Posthoorn voor het ‘Lentefeest 2019’. Samen met de inzet van de “Femma bestuursploeg“ en vele helpende handen was het een gezellige samenkomst. Even bezinnen rond “Paasbeleving” in deze moderne tijd! Mooie paasversiering op alle tafels met een heerlijk gesmaakte lenteschotel. En voor ontspanning het succesvolle optreden van de toneelgroep “De Dolle Fijntjes”.  “Veel gelachen”. En dan de surprice: de prachtig samengestelde bloemstukken werden onder de aanwezigen met applaus verloot. Véél aandacht had de opgestelde stand met de volgende creatieve- en praktische activiteiten in de toekomst. Dank van alle aanwezige Femmaleden aan de bestuursploeg van Femma Hamont en de “Toneelgroep” voor deze geslaagde Femmaavond. Voor méér informatie over de activiteiten van Femma Hamont: surf naar: www.femma.be/groep/hamont en www.facebook.com/FemmaHamont                  

 (Foto’s met toestemming J.J.S.)