Meifeesten 2019!

HAMONT – Voor alweer de 43e keer op rij staat het tweede weekend van mei in teken van de Meifeesten, georganiseerd door de Chiro van Hamont! Op vrijdagavond 10 mei wordt het feestweekend op gang geschoten. Zing mee met de nummers gebracht door twee coverbands en trek je beste dansschoentjes maar alvast aan voor de ‘80, ‘90 of ‘00-fuif! Op zaterdagavond gaat ook de tweede tent open. Brul en dans mee met de schijven van nu en de klassiekers van toen in de main hall en ga volledig los op de beste beats van het moment in de dance hall! Op de derde dag van de Meifeesten wordt de tent geopend voor alle inwoners van Hamont en omstreken. Geniet op deze zondagnamiddag van een lekker hapje of drankje op ons gezellig familieterras, terwijl uw (klein)kinderen zich uitleven op de verschillende attracties! Er zijn niet alleen springkastelen en een legostand voorzien… Er kan ook deelgenomen worden aan een Just Dance-battle of een waanzinnige kipnugget-eetwedstrijd! Wie alle activiteiten heeft gedaan maakt bovendien kans op fantastische prijzen! Voor ieder wat wils dus! Tot dan! #uheefttochnietsbeterstedoen #weeseralsdekippenbij Voor meer info kijk zeker op www.meifeesten.be