Schepencollege steunt Rode Kruis Hamont-Achel met aankoop sticker

HAMONT-ACHEL – Vanaf vandaag trekken meer dan 13.000 vrijwilligers van het Rode Kruis de straat op voor de jaarlijkse stickeractie. Ook de lokale afdeling van Hamont-Achel zal op verschillende locaties in ons stadje de alom bekende sticker – die dit jaar de vrijwilligers van het Rode Kruis afbeeldt als Playmobilmannetjes – verkopen. Voor slechts 5 euro steun je met deze aankoop de lokale afdeling bij het investeren in nieuw materiaal zoals ambulances en interventiekledij of het zorgen voor meer eerste hulpopleidingen en bijscholingen voor hulpverleners.  

De burgemeester en schepenen geven alvast het goede voorbeeld. Zij kochten elk een sticker uit handen van François Van Hout, voorzitter van het Rode Kruis Hamont-Achel. Vorig jaar werden er in Vlaanderen 645.000 stickers verkocht, iets minder dan het record van 650.000 het jaar ervoor. Help jij hen dit record alsnog te breken?

Wie geen stickerverkoper tegenkomt, maar toch graag de lokale Rode Kruisafdeling wil steunen, kan dit jaar ook online een sticker kopen. Geïnteresseerden kunnen hiervoor surfen naar www.koopdesticker.be. Je kiest dan de afdeling die je wil steunen en krijgt de sticker enkele dagen later thuisbezorgd.