Accordeonorkest Nemaldo klaar voor Amazing Meezingconcert

BUDEL-DORPLEIN – Na een jaar lang flink te hebben geoefend gaat Nemaldo op zaterdagavond 11 mei een groot Amazing Meezingconcert geven in Theaterzaal “de Cantine”, in Budel-Dorplein. Voor de pauze speelt Nemaldo allemaal bekende stukken uit de popwereld, waaronder passie van Clouseau, Sofia van Alfaro Soler (zomerhit van vorig jaar) en de alom zeer bekende hit van Queen “Bohemian Rhapsody”. Na de pauze, zal het publiek worden meegenomen door Sander van Lieshout en Neeltje Horst, door hun zangtalenten met allerlei bekende Nederlands-Duits en Engelstalige meezingers. Als u dit niet wilt missen, dan bent u van harte welkom op zaterdagavond 11 mei aanvang 20.00 uur in de prachtige Theaterzaal “de Cantine” in Budel Dorplein. Kaarten zijn ook in de voorverkoop via onderstaand emailadres kunt u ze bestellen, dan liggen ze voor u klaar bij de kassa. m.sintannaland1@gmail.com

Het concert begint zaterdag 11 mei om 20.00 uur in Theaterzaal “de Cantine”  aan de Hoofdstraat 79  in Budel-Dorplein.