Dubbelconcert van vrouwen met pit

LUYKSGESTEL – Op zaterdagavond 11 mei staat er weer een dubbelconcert op het programma van Cultuurpodium Elzenhoeve. Henrike Brouwer trakteert u op een aangenaam muziektheateruurtje waarna het ‘driekoppige’ muzikale gezelschap Mrs.P.Rules! de avond welklinkend afsluit.

Mrs.P.Rules! vertelt verhalen met passie en melancholie, rauwe ‘sadsongs’ vol emoties met regelmatig een flinke dosis euforie. Zowel ingetogen als uitbundige (semi-)akoestische nummers met een persoonlijke twist, geïnspireerd door o.a. Bob Dylan, Tom Waits, Janiva Magness, Beth Hart, Damian Rice, Caro Emerald en John Lennon. De focus ligt in ieder geval op mooie melodielijnen en teksten vol herinneringen die u meevoeren. Het trio bestaat uit Tiny der Kinderen (gitaar, banjo, ukelele & zang), Jos der Kinderen (cajon, bluesharp & wasbord) en Pascale Daris (zang, tranen & extase).

Henrike Brouwer
Henrike doopt haar ziel uit pure overlevingsdrang in een grote bak humor, overgoten met muziek en hoewel je nog steeds goed moet kauwen, valt er veel van haar te genieten. In de Elzenhoeve met het speciaal voor de gelegenheid geschreven actuele muziektheateruurtje: ‘Met de wilde frisheid van limoenen.’ Henrike deed een musicalopleiding en een aantal kleinkunstcursussen. Vanaf haar 13e zong ze met bands in kroegjes, op vakantieparken en festivals. Op haar 28e werd ze zangeres, theatermaker, presentator en tekstschrijver. Met haar duo ‘Krouwels en Brouwer’ won ze verschillende cabaretprijzen en haar maandelijkse talkshow voor ondernemend Brabant is een echte hit.

Zaterdag 11 mei om 20:30 uur. Zaal open vanaf 19:30 uur. Entree: € 12,50 p.p. Meer informatie via www.elzenhoeve.eu. Locatie: Elzenhoeve – Elsendijk 1 – 5575 XG Luyksgestel.