HAC Weekblad week 19 2019

Bijna weekend! Tijd om te ontspannen en te ontdekken wat er de afgelopen week en komende tijd speelt in de regio! Dat kan, want HAC Weekblad heeft ook deze week een mooie krant uitgebracht boordevol interessant nieuws! Lees alles over de prachtige resultaten van EMM Budel tijdens het EMJ in Neerpelt en de comeback van Trekkertrek Leende. Ontdek waarom je ex-schepen Guy Joosten steeds vaker op de fiets tegenkomt, wat er volgend seizoen op de planken staat in De Smeltkroes en welke moeders werden in de kijker gezet naar aanleiding van Moederdag (niet vergeten, dat is aanstaande zondag!) en alles over de Geneo+ behandeling van Schoonheidsinstituut Hennie. In deze editie is trouwens ook weer de maandelijkse bijlage ‘Wonen in de Grenstreek’ te vinden, hebben we extra aandacht voor de Zorg met een interessante special, en natuurlijk nog veel meer! Lezen kan via www.hacweekblad.eu/hac-online