RABO-dressuurtrofee 2019

MAARHEEZE – Op 11 en 12 mei wordt de jaarlijkse RABO-dressuurtrofee georganiseerd. Dit jaarlijks terugkerende evenement op sportpark ‘De Romrijten’ in Maarheeze bij Rijvereniging de Maresca Ruiters omvat een dressuurwedstrijd voor pony’s en paarden. Op zaterdag 11 mei is het de beurt aan alle ponyruiters en amazones uit de regio Eindhoven en de Kempen. Op zondag 12 mei komen de paardenruiters en amazones aan start. Dit jaar worden er weer veel extra rubrieken georganiseerd zoals op zaterdag de bixierubriek voor de allerkleinsten en de ‘bestgaande rijpony’, waarbij de pony’s beoordeeld worden op hun uiterlijk en bewegingen. Op zondagmiddag staat de kür op muziek op het programma voor de klassen Z1 t/m ZZL. Een leuke rubriek, waarbij mooie prijzen te winnen zijn! 

In de tent is het elk jaar weer een gezellig samenzijn van paardensportliefhebbers, familie en vrienden. Ook u bent van harte welkom op dit mooie evenement! De terreinen zijn gelegen achteraan op sportpark De Romrijten en de entree is op beide dagen geheel gratis!