Weer een wens vervuld dankzij Wensboom

MAARHEEZE – Een van de wensen aan de wensboom was van Mieke Mulder. Zij zou graag eens naar de Orchideeënhoeve in Luttelgeest gaan. De werkgroep heeft deze wens voor haar in vervulling laten gaan. Op 23 april was het zover. ’s Morgens werd Mieke opgehaald door Frits van Meijl. Na even rondgekeken te hebben  bij de entree zijn ze vissen gaan kijken. Werkelijk de prachtigste exemplaren zwommen er in de vijvers rond. Allemaal aangelegd met de mooiste planten en bloemen langs de wandelpaden. Ook de vlindertuin werd bezocht, waar behalve veel vlinders ook schildpadden te bezichtigen waren. Verder keek je je ogen uit naar de prachtige  bomen, palmen, bloemen en planten. Bij ‘t vervolg van de tocht kwamen ze langs de flamingo’s. Alleen de kleur al is geweldig mooi. Hele mooi gekleurde eenden, waaronder de welbekende mandarijneend. Sinds kort verbleven er ook stokstaartjes, altijd leuk deze beestjes, die als een stok rechtop zitten. 

In de namiddag stond het voeren van de Ringstaartmaki’s op het programma. Dit gebeurde buiten door een verzorgster. Dit zijn razendsnelle dieren, maar zeker de moeite waard om mee te maken. En ze zijn erg nieuwsgierig ! Toen dit voederen voorbij was gingen Mieke en Frits nog even bij de Alpaca’s kijken. Gelukkig werd er niet gespuugd! Maar ook dit zijn erg grappige dieren om eens van dichtbij te bekijken!

Daarna liepen ze richting de hangtuinen, waar de mooiste bloemen aan ‘t plafond hingen. Hier hebben ze onder het genot van een drankje heerlijk van zitten genieten. Je kijkt daar echt je ogen uit, zo mooi! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA