Werkgroep Hamont–Achel schenkt 34.700 euro  aan KotK

HAMONT-ACHEL – Samen met KOTK komen we op voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit, mensen die kanker hebben gehad en hun naaste omgeving. Onze geliefden die geen tweede kans hebben gehad, zijn héél dicht bij ons, ook voor hun doen we dit vrijwilligerswerk. Wat klein begon, is intussen uitgegroeid tot een groot evenement.

Buurtvereniging de Sjekers starten in 2005 met een rommelmarkt in de Jeugdstraat en vanaf 2013 in zaal de Posthoorn. In september 2012 nam onze werkgroep de maandelijkse rommelmarkten in zaal de Burg over die iedere maand druk bezocht worden  met een grote tevredenheid van de standhouders en bezoekers. We willen iedereen bedanken die ons in die 15 jaren geholpen en gesteund hebben zodat we telkens een mooi bedrag konden overhandigen aan KOTK. We blijven verder werken aan “Hamont–Achel Kom op tegen Kanker” met onze maandelijkse rommelmarkten in de zaal De Burg, voor info: 0468296066, de garageverkopen  Hamont–Achel en de jaarlijkse fietstochten t.v.v. Marinus van Kuringen.

Langs deze weg wil de organisatie onze werkgroep bedanken voor het dankbare werk,  zoveel vrijwilligers die zich volkomen belangloos in gezet hebben, alle sponsors, standhouders en bezoekers voor jullie bijdragen aan de mooie resultaten. Jullie zijn fantastisch !!!  

Foto Gerard Coenen