Zurrik Live: 10 & 11 mei 2019!

SOERENDONK – Komende vrijdag 10 en zaterdag 11 mei is het dan zover. De 3de Zurrik Live wordt een feit! Gemeenschapshuis Den Donck wordt momenteel omgetoverd tot een ware feestlocatie. Vanaf 19.00uur gaan de deuren open en kan iedereen alvast een plaatsje zoeken. Om 20.00uur zal Zurrik Live 2019 starten. 

In april hebben we een goede try-out gehad met een uitwisselingsconcert in Borkel en Schaft. In de afgelopen weken zijn alle artiesten voorgesteld. Hier nog even op een rijtje wie er allemaal deel zullen nemen aan Zurrik Live. Uiteraard het SMG zelf. Daarnaast ook de verschillende groepen van het SMG: Jeugd ZMG en de Drumgroep. Voor Zurrik Live is er een combo samengesteld en de dansers van Unity Dance zullen een aantal artiesten begeleiden met hun danspassen. De presentatie ligt in handen van Frank Winters en Erjan Ras, die zichzelf nog voorstellen. 

Wij zijn Frank van Martien van Toon van Fons’en en Erjan Ras van Chiel d’n schoenmaker. Het is alweer ruim een jaar geleden dat Frank een belletje naar Erjan pleegde met de vraag of hij het zag zitten om samen met hem de Bonte Avond in Soerendonk te presenteren. Lang werd er niet over nagedacht, en al snel gingen we samen aan de slag met alle voorbereidingen. Bij enkel presenteren bleef het echter niet, er werden ook grappige sketches neergezet en muzikale stukken uitgevoerd. De succesvolle samenwerking tussen ons ging niet onopgemerkt, zo werden we ook benaderd werden voor o.a. de bekendmaking van de prins van Soerendonk! En of dat nog niet genoeg was, mogen we nu (als kers op de taart) aan de slag als presentatoren voor Zurrik Live! Genoeg flauwekul, we hebben d’r ontzettend veel zin in, bijzijn is meemaken!

Dan om niet te vergeten de zangers en zangeressen: John Bakx, Marcel Groenen, Laura van Mierlo, Ine Zentjens, Saskia de Bree, Mai van der Heijden, Nick Ras, Anne Vos, Angelique en Tom Renders, Jessy van Gestel en Carlijn Leijssen.

Nadat het programma van het SMG afgelopen is, is het nog geen tijd om naar huis te gaan. Het feest wordt voortgezet met als afterparty de band R.A.T.S. 

Kaarten zijn nog tot en met woensdag 8 mei verkrijgbaar bij onze verkooppunten. Daarna zijn deze verkrijgbaar op de 2 avonden aan de deur. De kaarten voor zaterdag zitplaatsen zijn uitverkocht. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor zaterdag staanplaatsen, vrijdag zitplaatsen en vrijdag staanplaatsen! 

Het beloven twee muzikale avonden te worden! Het SMG speelt en zingt voor Zurrik!