Bergrunners sluiten “Ab Challenge” af met Norbert Stevens

maken met de “Wim Hof” methode. Veel Bergrunners waren de uitdaging aangegaan om de gehele maand april zes dagen per week een opbouwende buikspier/core programma te volgen. Bij de Bergrunners wordt veel aandacht besteed aan looptechniek, kracht en uithoudingsvermogen. Een sterke “core” draagt bij aan een betere looptechniek. Zo ook is ademhaling een belangrijk onderdeel. Norbert liet de in grote getalen aanwezige Bergrunners kennismaken met de ademhalingstechniek van Wim Hof. Zo konden de sporters de positieve uitwerking van deze techniek zelf ervaren. Iedereen was zeer enthousiast over de duidelijke uitleg en het effect van de methode. Omdat er zo hard gewerkt was, werd de avond afgesloten met zelfgebakken “Ab Flaps”. Een enerverende maand met een perfecte afsluiting! 

Op zondag 5 mei liep Sepp v.d. Wildenberg de Koning van Spanje-trail. Deze had een afstand van 12 kilometer met stukken met modder, door de weilanden met koeien, met het nodige klimwerk en tenslotte als toegift de laatste kilometers een heerlijke plensbui. Sepp overwon de afstand in 1 uur en 15 min. Wil je ook bewegen in de buitenlucht dan kan dat bij de Bergrunners. Voor alle info zie de site www.bergrunners-budel.nl of tel: 0031 6 14139196.