Bingomiddag en uitstapje van ’t Buuls Zitje groot succes

BUDEL – Het was weer een actieve week in trefpunt ’t Buuls Zitje. Op woensdag 24 april werd er voor de eerste keer een bingomiddag georganiseerd. Met een hele tafel vol prijzen en een tafel vol bezoekers, waarvan ook enkele bezoekers van de seniorenvereniging. 

Voordat de bingo begon was het een geroezemoes van jewelste maar zodra het eerste nummertje werd afgeroepen kon je echt een speld horen vallen. Gezegd moet worden dat het erg gezellig was. We hebben gespeeld tot 15.30 uur. Er is geen valse kien gevallen en iedereen vond de middag voor herhaling vatbaar. Wel opvallend was dat op sommige bingokaarten ook meerdere prijzen vielen. Toeval? Op donderdag 25 april was er een uitstapje naar uitspanning Peerkesbosch. Het weer was niet al te lekker maar de heerlijke wafels met kersen of aardbeien met slagroom wel. Vijf auto’s waren er nodig om alle bezoekers te vervoeren. We zaten heerlijk onderdak met een mooi uitzicht op de bossen. Het was weer genieten geblazen…In juni is het volgende uitstapje. Verder staat er ook al heel wat op stapel voor de maand mei. Op zaterdag 4 mei is er een Repair Café van 10.00 tot 12.00 uur. Defecte spullen kunnen vaak nog gerepareerd worden. Er zijn geen kosten aan verbonden. Op woensdag 22 mei is er een aspergelunch (kosten 5 euro) en op woensdag 29 mei een workshop sieraden maken( 2,50 per sieraad). De sieraden worden gemaakt van kettingen, draad, kralen en koffiecups. Binnenkort hierover meer info.  En op 5 juni is er een muziekmiddag waar Hetty Hoevenaars heerlijke liedjes van vroeger komt zingen (entree 1 euro vooraf te betalen waarbij je meteen een entreebewijs krijgt) . Voor al deze activiteiten kun je je al opgeven via mail buulszitje@gmail.com of via 0031 6 10227398 of even je naam op het infobord zetten. Je vindt ’t Buuls Zitje op de Dr. Ant. Mathijsenstraat 32 tegenover de Borgh.