Doe mee met de aha!-zoekwedstrijd en win een exclusief jaarabonnement!

HAMONT-ACHEL – Eind april stelde het stadsbestuur het nieuwe aha!-programma 2019-2020 voor. Met zowel grote als kleinere namen belooft het wederom een ijzersterk cultureel seizoen te worden. Een seizoen dat het UiTpunt Hamont-Achel graag traditioneel op gang trapt met de jaarlijkse zoekwedstrijd. Dit keer ga je niet op zoek naar gouden eieren, cactussen, vissen of tickets, maar naar gouden barcodes. Hiermee maak je kans op een exclusief aha!-jaarabonnement. 

Het UiTpunt verstopt dit jaar maar liefst 20 gouden barcodes op vier verschillende locaties in Hamont-Achel. Concreet kan je op vier locaties in ons stadje vijf tickets terugvinden. Al zit er wel een addertje onder het gras: niet elke barcode geeft namelijk toegang tot een aha!-jaarabonnement. In totaal zijn er vier tickets met een winnende code. Om te weten of je een fortuinlijk exemplaar hebt gevonden, dien je langs te komen aan de balie van het UiTpunt.  

De zoektocht gaat van start op maandag 13 mei. Vanaf dan wordt er elke week een tip gelost over de precieze vindplaats van de barcodes. Houd dus zeker de Facebookpagina’s van de stad Hamont-Achel en het UiTpunt Hamont-Achel in de gaten. Veel succes!