Kluskriebels bij Praxis Budel

BUDEL – Het is al bijna 1 jaar geleden dat Praxis Budel zijn deuren opende. De Praxis doe-het-zelf bouwmarkt in Budel is hét adres voor de beginnende en ervaren doe-het-zelvers en klussers. Ze hebben alles in huis voor grote en kleine karweitjes in huis, tuin of bedrijf: gereedschap, accessoires, bouwmaterialen,… En ook voor horren, raamdecoratie of kasten op maat bent u hier aan het juiste adres. Uiteraard kan er steeds gerekend worden op de goede service en het goed advies van de medewerkers. 

Praxis Budel hanteert ruime openingstijden. Zo is de winkel iedere werkdag geopend van 8.00 uur tot 20.00 uur, op  zaterdag van 8.00 uur tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur. En ook op feestdagen, zoals Hemelvaart en Pinksteren is de winkel aan de Instraat gewoon geopend. 

Praxis is een sterke partner als het gaat over maatwerk. Zo hebben ze een afdeling gespecialiseerd in het vervaardigen van horren op maat. Er is keuze uit de standaard type horren. Zit er uw maat toch niet bij? Laat dan bij Praxis je hor op maat maken. Het inmeten van maatwerk horren luistert zeer nauw, daarnaast moet je rekening houden met de plaats van montage. Om zeker te zijn van een goede plaatsing wordt er geadviseerd om gebruik te maken van de inmeetservice. Zo ben je er zeker van dat je horren perfect passen. En ook voor raamdecoratie op maat bent u bij Praxis Budel aan het juiste adres. In de winkel zijn standaard mogelijkheden beschikbaar, maar ook hier is het geen probleem om alles op maat te laten maken. Uiteraard kan u rekenen op de kennis en professionaliteit van de medewerkers bij Praxis bij  het maken van de juiste keuze. Wanneer u kiest voor maatwerk, kiest u meteen voor kwaliteit aan een scherpe prijs!  Praxis Budel biedt ook schuifdeuren en kastinterieurs aan op maat. Er zijn tal van mogelijkheden waardoor er voor ieder interieur een passende oplossing is. En ook hiervoor is er een montage- en inmeetservice mogelijk. Sinds de winkel de naam Praxis draagt is het assortiment nog meer verruimd. Kom dus zeker eens langs en ontdek de vele opties. 

Wist u dat u beroep kan doen op de eigen bezorgdienst van Praxis Budel? Zo kan u er op rekenen dat uw aankopen veilig en onbeschadigd thuis geleverd worden. Uiteraard kan u bij Praxis ook terecht voor de aankleding van uw tuin. Denk aan diverse loungesets, tuinschermen en een groot aanbod barbecues (in alle maten en vormen). Maar ook voor verlichting voor binnen en buiten, de juiste verf om uw interieur kleur te geven, binnendeuren, laminaat, sanitaire voorzieningen,… kan u naar Praxis Budel komen. Zij hebben alles in huis voor grote en kleine klussen, binnen en buiten! Trouwens, Praxis Budel is nog steeds uitgerust met een businesspoint van Post NL. Hier kunnen allerhande postzaken, zowel particulier als zakelijk, geregeld worden. 

Praxis Budel is gelegen aan de Instraat 6a in Budel. Kijk voor meer info en de recentste acties en promoties op www.praxis.nl