Koekwaus Festival blaast eerste kaarsje uit met derde editie

PELT – Zaterdag 25 mei is Pelt de plaats voor alle marginaliteit uit Limburg. Na een fenomenale en uitverkocht tweede editie komt de organisatie op de proppen met een gloednieuwe editie. Fouter, gezelliger en marginaler dan ooit.

Een koekwaus, iemand die niet werk en veel drinkt. Onder dit motto wordt Hennemeeuwis voor de derde keer omgetoverd tot het foutste ‘dans-mekka’ van Limburg. 90’s trainingspakken, marcellekes, witte sokken in sandalen en af en toe een beetje bloot zijn geen abnormale dingen die je zal zien 25 mei. 

Nederlandse rapper ‘rapper Sjors’, bekend van zijn uitspraak ‘Yeah, let’s Go!’, staat bovenaan de affiche te schitteren. Hij stond de voorbije jaren verschillende keren in het middelpunt van de belangstelling door de Nederlandse media omwille van zijn hilarische nummers en uitspraken. Landgenoten van Rapper Sjors, Ben de Ruiter en Dj Philemon zakken eind mei ook af naar Pelt. De laatstgenoemde is een 62 jarige vrouw met een passie voor harde feest muziek. Zo zie je maar dat het festival voor alle leeftijden is.

Daarnaast staan er enkele bekende gezichten in op de affiche. Radio Topkaas zorgde vorige editie al voor verschillende hilarische momenten met hun vuilbakken-race en live-tinder. Samen met Dj Rikkert, Mr. Pee, Mike Litoris, Harry’s Soundsystem en Tony Schavuiter is het volledige programma klaar om een adembenemende dag te worden. 

Nog een extraatje van de is dat Bér Van De Schans, schepen van Jeugd en cult-figuur uit Noord-Limburg Tony Schavuiter zal vervoegen op het podium. Vorige editie waren alle tickets de deur uit een dikke maand voor het evenement zelf. Volgens de organisatie ziet het er weer naar uit dat dit zich gaat voordoen bij deze editie. Voor meer informatie kan je terecht op hun facebook pagina.

Win duokaartjes! 

Wil jij graag naar het Koekwaus Festival? Mail dan als de bliksem naar wedstrijd@hacweekblad.eu en vermeld de reden waarom jij de duo kaartjes zou moeten ontvangen! HAC Weekblad mag 2 x duo kaartjes weggeven! Volgende week maken we de winnaars bekend